что искать:
где:

Найкраща комерційна нерухомість, яку може запропонувати Київ

Ніхто не наважиться нехтувати створенням комфортних умов для співпраці не тільки постійним, але і майбутнім клієнтам своєї компанії. В налаштуванні на стале співробітництво, особливо в теперішніх умовах відсутності будь-якого дефіциту, чи не найбільше значення має якість обслуговування.

Розуміння яким має бути обслуговування у кожного клієнта має певні особливості, але основні критерії практично однакові. Одним з них є доступність і легкість отримання необхідної інформації і швидке оформлення документації. В теперішній час складних умов проїзду, пов’язаних із перевантаженістю доріг, що особливо стосується великих міст і не оминуло столиці, важливе значення має де розташована комерційна нерухомість. Київ, розташований по два береги Дніпра особливо відчуває транспортні корки.

Зручне розташування на лівому березі будівлі нового офісного центру убезпечить від транспортних проблем не тільки працівників фірм, що відкриють в ньому свої офіси, а й клієнтів. Будівля розташована в чотирьох кілометрах від центру столиці, до якого можна доїхати практично за 5 хвилин, подолавши міст Патона. Приблизно така ж віддаль і до станцій метро «Дружби народів» та «Лівобережна». Незважаючи на наявність більше двадцяти маршрутів міського транспорту, тут безкоштовно курсують фірмові мікроавтобуси.

Також не останню роль відіграють умови, в яких працюють офісні центри. Київ, як столиця і у будівництві і у оснащенні застосовує новітні технології, які як найкраще використані у приміщенні нового центру. У комплексі створено перший у Києві автоматизований паркінг, що значно пришвидшить розміщення автомобілів. Наявність десяти швидкісних ліфтів забезпечить безперешкодне пересування працівників та відвідувачів центру. Орендувавши тут приміщення для власного офісу, можна створити не тільки комфортні, але й абсолютно безпечні умови для роботи.

Приміщення обладнане централізованою системою опалення, відеоспостереженням, системою гасіння пожеж та протипожежною сигналізацією. В центрі забезпечено надійне енергопостачання та чисте повітря. Вікна встановлені по енергозберігаючим технологіям, встановлено системи кондиціювання та вентиляції приміщень.

Зараз є можливість скористатись додатковою перевагою попереднього укладання договорів оренди, так як відділ оренди уже розпочав свою роботу і пропонуються кращі ціни.

Статья опубликована: 07.08.2013 06:21 :: Автор: Валерия Добровольская

Подробная информация о компании

Читайте также