что искать:
где:

Енергетичний сертифікат будівель у 2024

Енергетичний сертифікат будівель

Наша компанія пропонує послугу розробки енергетичного паспорта відповідно до статті 7 Закону України «Про енергоефективність будівель», який запроваджує обов'язкову сертифікацію будівель з 1 липня 2019 року.

Наявність сертифіката енергоефективності є обов'язковою, якщо це:

  • нове будівництво, реконструкція, капітальний ремонт;

  • середні та значні реконструкції, які визначаються відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»;

  • державні установи з площею обігріву > 250 кв.м., у яких часто проживають громадяни та в яких розташовані органи державної влади чи органи місцевого самоврядування (у разі термомодернізації таких будівель;

  • будинки з об'єднанням співвласників багатоквартирного будинку, які розраховують на відшкодування витрат на теплову модернізацію із Фонду енергоефективності тощо.

Список об'єктів будівництва, що підлягають обов'язковій сертифікації, надалі розширюватиметься. Вже зараз у разі укладання договору купівлі-продажу (оренди) будівлі або приміщення на вимогу потенційного покупця (орендаря) продавець (орендодавець) повинен надати відомості про енергетичний сертифікат будівель чи будівлі (якщо сертифікація енергоефективності є обов'язковою) або повідомити про відсутність такого сертифікат. Перевага в таких випадках надаватиметься приміщенням у сертифікованих будинках. Тому для власників енергосертифікат будівель – це не просто данина тенденціям та сучасності, а насамперед приваблива інвестиція.

Варіанти наших рішень:

  • перевірка на клас енергоефективності

  • виготовимо енергетичний паспорт,

Розробка енергетичного паспорта компанією «ЛексСтатус» це:

  • Отримання енергетичного сертифікату від сертифікованих спеціалістів.

  • Надійні результати незалежних енергоаудиторів.

  • Реалізація заходів щодо зниження енергоспоживання.

Перевірка на енергоефективність будівель від «ЛексСтатус» – це документ, розроблений відповідно до закону «Про енергоефективність будівель» сертифікованими фахівцями з дотриманням усіх вимог законодавства.

Енергетичний паспорт – документ встановленої форми, в якому зазначаються показники та клас енергоефективності будівлі, наводяться сформовані в установленому законодавством порядку рекомендації щодо його підвищення, а також інші відомості про будівлю та її окремі частини, енергоефективність яких сертифікована.

Сертифікація енергетичної ефективності

Сертифікація енергоефективності – вид енергоаудиту, під час якого проводиться аналіз інформації про фактичні або проектні характеристики огороджувальних конструкцій та інженерних систем, відповідність розрахункового рівня енергоефективності встановленим мінімальним вимогам до енергоефективності будівель. Ці рекомендації технічно та економічно обґрунтовані.

Розрахунки, які виконуються після збору даних, регулюються чинним законодавством та спрямовані на стимулювання скорочення використання енергоресурсів.

Досвід наших спеціалістів – гарантія якості!

Статья опубликована: 28.10.2024 11:47 :: Автор: anastasiaSky

Читайте также