что искать:
где:

Кредит в банках України

Кредит в банках України

Протягом декількох років Україна стабілізує економічну ситуацію, але на положенні її жителів це не відбивається, лише одиниці можуть говорити про фінансову стабільність. У будь-який момент у людей з’являються непередбачені матеріальні складнощі, в яких потрібні гроші. І далеко не у всіх українців є так звана «подушка безпеки», яка може прийти на допомогу. Щоб поправити матеріальне становище люди вирішують оформити кредит в невеликій фінансовій компанії, але часто стикаються з обмеженнями по сумі (в основному до 20 тисяч гривень) і великими відсотками.

Отримання грошей в банку

Приблизно десять років тому громадяни України могли отримувати недорогі кредити на великий термін, на найвигідніших умовах. Зараз такої можливості практично немає, але це не привід для розпачу.

Основні відомості про довгострокові кредити в Україні виглядають наступним чином:

  • відсоткова ставка по кредиту – точна цифра залежить від багатьох чинників;
  • що стосується терміну кредитування – часто гроші видають на 1-3 роки;
  • інше важливе питання – «тіло» позики – в банку від 25 до 150 тисяч гривень.

Багато банків дають кредити на приблизно однакових умовах, тому у людей нерідко виникає питання про те, яке вибрати кредитну установу.

В якому банку краще взяти гроші

В Україні багато банків, кожен з яких видає гроші в борг. З цього випливає, що громадянин самостійно може вибрати фінансову установу, орієнтуючись на власні вподобання й умови надання грошей. Фінансові інвестори також охоче нададуть кредит готівкою або переказом, але їх умови та проценти будуть суттєво відрізнятися від тих, які гарантують великі установи. І тому в першу чергу краще розглянути такі варіанти, як: «Райффайзен Банк Аваль», «Приватбанк», «Укрсоцбанк», «Укргазбанк», «Ощадбанк». Але це ще не все: фінансові установи, що належать державі, вибирають клієнтів з особливою ретельністю, тому взяти гроші у них досить складно.

Тому, задумавшись про те, щоб отримувати матеріальну допомогу, звертайтеся до великих банків, попередньо порівнявши умови їх роботи. За допомогою UACred Ви знайдете кредитора який допоможе взяти кредит в банку.

Статья опубликована: 22.02.2024 10:18 :: Автор: anastasiaSky

Читайте также